Tävlingsarkiv

ÖVERBYS TÄVLINGSARKIV

Här kan du se på filmer och bilder som är relaterade till Överbys tävlingsekipage. Många av ridskolans elever är ute och tävlar med ridskolans hästar med mycket imponerande resultat. Bland tävlingsmeriterna återfinns bl.a. prestationer som att Överby år2015 vann lektionshästmästerskapet för 4e året i rad. Överby deltar också med lag i Dressyrallsvenskan både DivII och DivIII. Det är mycket ovanligt att lektionshästar tävlar på den nivån, och Överby har många år placerat sig mycket högt och även vunnit vid flera tillfällen.

På elitfronten är vår ridskolechef, Lena Wiman, inte blygsam när det gäller att prestera. Med hästen Donnerstein har hon otaliga segrar ända upp till Intermediaire II. Inte sällan krävs det ryttare av kalibern "Tinne Willhelmson" för att kunna slå Lena. Titta gärna in under länken Tävlingsrapporter. Där fyller klubbens tävlingsryttare själva på med rapporter från tävlingar som de varit ute på.

TÄVLINGSRAPPORTER

Följ länken så kommer du till en sida med rapporter skrivna av Överbys tävlingsryttare. Många av rapporterna innehåller bilder och filmer från tävlingsdagarna.